Dialogkonsert med NorgesENSEMBLET

Holmlia Kirke, Holmlia

Velkommen til en festkveld hvor musikk fra Midtøsten, Europa og Norge smeltes sammen av topp folkemusikere fra ulike land, tradisjoner og kulturer. Til denne kvelden har den Syriske musikeren og produsenten Saleh Mahfoud samlet noen av sine favorittmusikere fra ulike musikktradisjoner for å skape grenseløs musikalsk magi. Ikke gå glipp av noe som garantert blir en unik konsert og kulturopplevelse! Underveis blir det også litt samtale og refleksjon fra noen av musikerne om kulturdialog og musikk som et felles verdensspråk.

Etter konserten inviterer nettverket «Fremtiden bor hos oss» til videre samtale i menighetssalen om dialog, mangfold, kultur og samhandling.

Artister og musikere

Saleh Mahfoud, kanun og vokal Øyonn Groven Myhren, lyre og vokal Rola Srour, vokal Mathilde Grooss Viddal, klarinett Helga Myhr, hardingfele og vokal Jo Skaansar, bass Khaled Habeeb, oud Jonas Cambien, melodica/synth og altsax Hans Olav Baden, kirkeorgel Saleh Mahfoud kom til Norge fra Syria for 5 år siden. På kort tid har han blitt en markant skikkelse i Norges verdensmusikkmiljø – som sanger, instrumentalist på et utall instrumenter og som produsent i Jazzlands søsterlabel, OK World. Han står bak bandprosjekter som Oslo Oriental Orchestra og MAJÃZ.

Konserten arrangeres i samarbeid med nettverket «Fremtiden bor hos oss» og DIWAN – Norsk-Midtøsten kunst og kulturhub.

Konsertkvelden er en del av dialogprosjektet «Respectare» i Holmlia kirke, med støtte fra Barne- og familiedepartementet.

Gratis inngang