MUSIKK FOR ALLE

Musikk For Alle

Musikk For Alle er et prosjekt som har som mål å åpne dører for at de som har interesse for Midtøsten-kulturer skal ha mulighettil å lære, delta og være en del av kulturbevegelsene i Norge.


Det Orientalske Koret

Det Orientalske Koret er et kor som jobber med klassiske og tradisjonelle sanger fra Midtøsten og naboland, i tillegg til moderne sanger fra regionen. Koret er arrangert som en del av Oslo Orientalske Orkester aktiviteter, og i samarbeid med Syrian Student Association & DIWAN Kulturkollektivet.

Vi åpner muligheten for å være med oss på våre konserter i de største scenene i Norge for disse som er villige til å delta.
Det finner sted på OsloMet hver torsdag 18:00-19:30.
Alle er velkommen til å være med og delta.

Meld deg på her: (Til skjema)

**********

Oslo Orietal UNG

Verksted i arabisk musikk, sang og improvisasjon for ungdom

( Oslo Oriental UNG )


Er du mellom 14 og 22 år og har lyst til å bruke første del av sommerferien på å bli kjent med musikk fra Midtøsten? Oslo Oriental og Samspill arrangerer gratis sommerskole på dagtid, og gir deg muligheten til å møte andre unge musikere fra hele byen!  

Når: mandag 27. - torsdag 30. juni kl 10.00-15.00 
Sted: Majorstuen skole i Oslo 
Meld deg på her: (Til skjema


Kurset er GRATIS, og passer best for deg som vil synge, eller har spilt en stund. 

Gjennom improvisasjon og presentasjon av det arabiske musikksystemet maqam, blir du kjent med nye skalaer, fraseringer og lydbilder. Du trenger ikke kjennskap til arabisk musikk fra før. Instruktørene er erfarne musikere fra Oslo Orientalske Orkester

Sommerskolen avsluttes med en visning av alt vi har lært gjennom kurset. i tillegg blir det to konserter med Oslo Orientalske Orkester i Oslo senere. 
Ble du nysgjerrig? Da er dette noe for deg! Meld deg på innen 15. juni.


 


**********

Instruktører: 
Safaa Al-Saadi - perkusjon 
Inger Hannisdal – strykeinstrumenter 
Mathilde Grooss Viddal - blåseinstrumenter 
Saleh Mahfoud - vokal/kor 
 

Om Oslo Orientalske Orkester: 

Oslo Orientalske Orkester har som mål å representere, utvikle og integrere musikk fra Midtøsten i Norge. Dette vil ensemblet gjøre gjennom egne konserter og oppsøkende virksomhet der utøverne blant annet vil tilby undervisning i arabiske musikktradisjoner. Ikke minst har vi som mål å bygge broer mellom kunstnere, så de kan jobbe sammen og spille konserter som skal berike det musikalske og kulturelle mangfoldet i Norge. 
Vi jobber for å styrke en variert norsk musikkscene, slik at folk med ulik bakgrunn kan finne musikk og kultur de kan kjenne seg igjen i. Dette vil igjen bidra til å løfte fram noe av rikdommen fra musikktradisjonene fra Midtøsten, og bidra til at mennesker kan kjenne  
større tilhørighet i Norge - selv om man er langt hjemmefra. 
 

Om Samspill:  

Samspill er en interesseorganisasjon for internasjonale tradisjonsmusikere, samt utøvere av globale kunstuttrykk fra hele verden – i Norge. Samspill ble etablert i 1998, med et felles ønske om flere spillesteder, større anerkjennelse og like rettigheter for musikere  
med annen kulturell bakgrunn.

 

Join our mailing list for the latest news